Ac3 Comfort

Ac3 Comfort on geeli, joka perustuu patentoituun bioaktiiviseen 2QR-kompleksiin. Tätä luonnollista ainetta saadaan Aloe barbadensis -kasvista.

Ac3 Comfortin käyttö

Ac3 Comfort on tehokas ja nopea hoito peräaukon vaivoihin. Ac3-geelivalmiste lievittää viilentävällä vaikutuksellaan peräaukon kutinaa, kirvelyä ja ärsytystä nopeasti ja tehokkaasti.

Ac3 Comfort ehkäisee myös peräpukamia ja peräaukon alueen halkeamia. Peräpukamia ilmenee usein muun muassa odottavilla ja imettävillä äideillä. Ac3 on hyvin luonnollinen valmiste ja soveltuu erinomaisesti käytettäväksi sekä raskauden aikana että synnytyksen jälkeen. 

Ac3 Comfort on rasvaton geelivalmiste. Tämä on hyvä muistaa, sillä rasvapitoiset voiteet peräaukon ympäristössä voivat aiheuttaa ei-toivottua vuotoa.

Peräaukon kutinan syynä useimmiten tulehdus

Jos limakalvo on ärtynyt tai revennyt, voi helposti syntyä bakteerihyökkäys, joka johtaa tulehdukseen. Vaikka taudin nimi, peräaukon kutina, viittaa pelkkään kutinaan, todellisuudessa kutinan aiheuttaa usein ihotulehdus tai haavaumat peräaukossa ja peräaukon ympäristössä.

Allaoleva kuva havainnollistaa tulehduksen syntyä.

Ac3 Comfort toimii nopeasti

Ac3 Comfortin toiminta perustuu siihen, että sen patentoitu 2QR-kompleksi neutralisoi vahingollisia bakteereja. Tämä helpottaa peräaukon vaivojen luonnollista tervehtymisprosessia.

Ac3 Comfortin muut ainesosat lievittävät vaivoja välittömästi viilentävien ja voitelevien ominaisuuksiensa ansiosta. Näin Ac3 tarjoaa nopean ja tehokkaan helpotuksen peräaukon ärsytykselle ja kutinalle.

Alla oleva kuva havainnollistaa Ac3 Comfortin toimintaa bakteeria vastaan.